FOTO: Copaci căzuți pe carosabil din cauza vântului puternic (PIATRA-NEAMȚ)

0

Ploile abundente și rafalele puternice de vânt au făcut ca mai mulți arbori din diverse zone ale municipiului Piatra- Neamț să fie rupți, aceștia căzând pe carosabil și blocând traficul sau siguranța pietonilor. Polițiștii locali au asigurat zona și au acordat sprijin lucrătorilor Biroului Managementul Situațiilor de Urgență și S.C. Urban, joi, 01.07.2021, pentru degajarea drumului ce urcă spre Cercul Gospodinelor, după ce un arbore a căzut peste firele electrice, existând astfel pericolul producerii de accidente.

Având în vedere faptul că municipiul Piatra Neamț se află în continuare sub avertizare COD PORTOCALIU de vijelii puternice și ploi abundente (01.07.2021 – ora 14.00 – 02.07.2021 – ora 06.00), Poliția Locală Piatra Neamț va monitoriza în permanență albiile pâraielor acolo unde, în mod frecvent se produc inundații ca urmare a acumulărilor mari de apă de pe versanți.

În cazul în care constatați că există riscul producerii de accidente din cauza arborilor căzuți sau a acoperișurilor luate de vânt puteți apela Dispeceratul Poliției Locale Piatra Neamț, tel. 0233231300!

Informare transmisă de Poliția Locală Piatra-Neamț

Foto: Poliția Locală Piatra-Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate