Polițiștii din Neamț, implicați în căutarea unei fetițe de 8 ani, dispărută într-o pădure (FOTO/VIDEO)

0
captură video

Forțe impresionante au fost mobilizate luni în județul Iași, pentru căutarea unei fetițe de 8 ani, dispărută luni de la domiciliul părinţilor, dintr-o localitate din comuna Dagâţa. La căutări au participat și câini antrenați pentru astfel de situații aparținând IPJ Neamț. S-a deschis o anchetă de către reprezentanţii Poliţiei şi ai Protecţiei Copilului pentru a afla cum a dispărut aceasta de acasă. Fata a fost găsită marţi dimineaţa, într-un canton dintr-o pădure.

″În data de 28 iunie, poliţiştii ieşeni au fost sesizaţi cu privire la faptul că o minoră de 8 ani a plecat, în cursul dimineţii, de la domiciliul din localitatea Piscul Rusului, comuna Dagâţa.

Poliţiştii au demarat de îndată verificările şi căutările, sens în care au fost solicitate forţe suplimentare.

Astfel, la căutările efectuate în cursul zilelor de 28 şi 29 iunie şi în cursul nopţii de 28 spre 29 iunie, au participat aproximativ 70 de persoane, poliţiştii ieşeni beneficiind de sprijinul poliţiştilor din cadrul IPJ Neamţ, al jandarmilor, pompierilor, voluntarilor, precum şi al membrilor unor asociaţii care au participat cu autovehicule adaptate pentru căutări în zone împădurite şi accidentate.

De asemenea, în scopul găsirii minorei, zona de interes a fost survolată cu un elicopter şi cu o dronă, iar la căutări au fost folosiţi un câine de urmă din cadrul IPJ Iaşi şi un câine de căutare în medii naturale de la IPJ Neamţ”, spun reprezentanţii IPJ Iaşi potrivit presei centrale.

VIDEO: BZI

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate