Consiliul Județean Neamț: Proiecte de hotărâre în dezbatere publică

0

CONSILIUL JUDEŢEAN NEAMŢ

                                              ANUNȚ

  Consiliul Județean Neamț aduce la cunoștința publicului, în conformitate cu dispozițiile art. 7 din Legea nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, republicată, intenția de a dezbate și aproba următoarele proiecte de hotărâre:

  •       Proiect de hotărâre pentru modificarea Hotărârii Consiliului Județean Neamț nr. 36/2018, privind atribuirea și încheierea contractului „Delegarea prin concesiune a gestiunii unor activități componente ale serviciului de  salubrizare a unităților administrativ-teritoriale membre ale Asociației de Dezvoltare Intercomunitară „ECONEAMȚ”, din Zona 2, Județul Neamț”.
  • Proiect de hotărâre pentru modificarea Hotărârii Consiliului Județean Neamț nr. 3/2017, privind atribuirea și încheierea contractului „Delegarea prin concesiune a gestiunii unor activități componente ale serviciului de salubrizare a unităților administrativ-teritoriale membre ale Asociației de Dezvoltare Intercomunitară „ECONEAMȚ”, din Zona 3, Județul Neamț”.
  • Proiect de hotărâre pentru modificarea Hotărârii Consiliului Județean Neamț nr. 265/2016 privind  atribuirea și încheierea contractului „Delegarea prin concesiune a gestiunii unor activități componente ale serviciului de salubrizare a unităților administrativ-teritoriale membre ale Asociației de Dezvoltare Intercomunitară „ECONEAMȚ”, din Zona 4, Județul Neamț”.

      Orice persoană interesată se poate adresa Consiliului Județean Neamț din Municipiul Piatra Neamț, Str. Alexandru cel Bun, nr. 27 – camera 412 (sau 17) pentru a lua cunoștință de conținutul proiectelor de hotărâre, sau accesând site-ul www.cjneamt.ro. Se pot transmite propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectele de hotărăre, până la data de 12 iulie 2021.

                                              PREŞEDINTE,

                                              Ionel ARSENE

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate