Ți-e dor de rudele tale din străinătate? Iată cum poți să le faci o bucurie!

0

Cu siguranță este dureros să fii de parte de cei dragi. Durerea se accentuează mai tare atunci când există o ocazie specială în familie, cum ar fi o aniversare, o cununie civilă sau nașterea unui nou membru. Acestea sunt momente de neuitat pe care le-ai ratat și pe care nu ți le aduce nimeni înapoi. 

Majoritatea oamenilor au rude în străinătate, poate unii mutați recent, alții stabiliți de ani de zile. Oricum ar fi, dorul este același. Dar există posibilitatea să schimbi asta, chiar pentru o perioadă scurtă. Contează să vrei cu adevărat și să nu aștepți mereu ca ei să ia inițiativa, doar pentru că ei sunt cei care au plecat. Așa că iată trei idei prin care poți să-ți surprinzi rudele din străinătate. 

Trei moduri prin care poți să-i surprinzi pe cei dragi

  1. Trimite-le cadouri fără o ocazie specială

Este evident că o să trimiți cadouri rudelor din străinătate cu ocazia zilelor de naștere sau sărbătorilor. Dar acest lucru nu trebuie să fie bătut în cuie. Poți să le faci surprize și fără o ocazie specială, să le arăți că nu ai uitat de ei și să păstrați conexiunea dintre voi. 

Nu contează că păstrați legătura constant și vorbiți aproape în fiecare zi, să știi că poți face și mai mult de atât. Așa că trimite-le un colet supriză cu un obiect de decor pentru casă, cu delicii sau obiecte tradiționale românești. Dacă rudele tale locuiesc în Italia, Spania sau Franța, atunci poți apela la firma de curierat PTT Express. Cu ajutorul lor o să aduci un zâmbet pe buzele celor dragi aflați departe de casă. 

  1. Plănuiește o vacanță surpriză

Cine a spus că este o regulă să vă reuniți mereu acasă la voi sau la ei? Poți să rezervi o vacanță și să planificați o călătorie într-un loc unde niciunul nu a fost încă. Puteți să alegeți un oraș micuț din țara respectivă, sau o țară care este mai accesibilă la preț, cum ar fi Grecia sau Turcia. 

Dacă intenționezi să le oferi o călătorie surpriză, trebuie să ai grijă la anumite aspecte. Costurile pentru o vacanță de genul poate să sară de bugetul estimat de tine. Trebuie să-ți faci o listă cu variante de cazare, avion, oferte, mâncare, pentru că o să ajungi ca dintr-o vacanță plăcută să cauzezi  un stres financiar imens. 

  1. Surprinde-i de Crăciun

Cea mai frumoasă surpriză pe care o poți oferi celor dragi este prezența ta. Crăciunul este cea mai specială sărbătoare care trebuie neapărat petrecută în familie. Dorul pentru cei dragi, și dorul de casă din partea lor, este mult mai mare în perioada sărbătorilor de iarnă. Așa că de ce nu faci ceva ca să schimbi asta? 

Dacă știi sigur că anul acesta rudele nu vin acasă de Crăciun, atunci este o oportunitate bună să-i surprinzi tu și să bați la ușa lor în data de 24 decembrie. În acest fel puteți să recuperați timpul în care ați fost la distanță și să faceți activități împreună. Sărbătorile sunt mult mai speciale și magice dacă aveți și copii în familie, pentru că există o sumedenie de activități pe care puteți să le faceți împreună cu cei mici de sărbători. 

Distanța este un obstacol greu de îndurat atunci când cei dragi sunt departe de tine. Din păcate este ceva cu care trebuie să te resemnezi. Dar de voi depinde în totalitate cum mențineți legătura, astfel încât să nu pierdeți și așa momentele importante din viața voastră și să lăsați timpul să treacă pe lângă voi. Așa că nu mai sta pe gânduri și surprinde-i din când în când. 

Sursa foto: freepik.com 

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate