Au cheltuit degeaba banii pe cocoașele de la intrarea în oraș

3

Într-o zi, la începutul acestui an, băieții de la primărie s-au decis să pună un set de cocoașe de neam prost la intrarea în oraș dinspre Săvinești.

Prost amplasate și executate, aceste cocoașe de pe șosea afectau nu doar suspensiile mașinilor ci și liniștea celor din zonă, motiv pentru care le-am și criticat sever la acea vreme. Desigur că băieții de la primărie au găsit argumente să ne contrazică la acea vreme, ca într-un final aceste cocoașe să fie scoase de tot.

Faptul că noi am avut dreptate și primăria nu, este partea plină a paharului. Întrebarea este: cine plătește toate aceste invenții de prin oraș cu înființat și desființat lucruri, având în vedere faptul că primăria Piatra-Neamț pare să fi devenit expertă în a face experimente pe banii noștri?

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
  1. Florin spune

    Toti va dați cu părerea dar nimeni habar nu știe ce sa întâmplat multa lume ar vrea da între în politica dar toți vor fi la fel

  2. Citizen spune

    Mi-ar plăcea sa cunosc detaliile. Nu pot da crezare unui simplu cetățean fără o investigație jurnalistica. Dacă e firma lor de casă, sa fie sesizați dna & co. Dacă nu, moderarea comentariilor ar trebui sa fie alta.

  3. Un cetatean spune

    De ce s-a asfaltat sensul giratoriu care a fost executat de o firma publica și care ar trebui sa fie în garanție??? Asta vad ca nu se întreabă nimeni. Au asfaltat prost sensul giratoriu, asfaltul a început sa prindă gropi încet încet pana a refăcut Primăria stratul asfaltic în loc sa repare firma care a executat sensul giratoriu și care a decontat lucrarea de asfaltare. Da, ați ghicit, este vorba de firma de partid a celor de la PDL devenit PNL.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate