Pe toate partidele le-a pălit ecologia, când ele ar trebui să facă de fapt… altceva

0

Foarte frumos și cu tone de poze, politicienii din toate partidele au strâns gunoaie de pe ape și câmpii, au plantat copăcei etc. Toate acestea sunt acțiuni frumoase, dar civice, nu politice. Politicienii ar trebui să facă altceva pentru a fi curat pe ape și câmpii.

Politicienii ar trebui să își facă o listă cu toate aceste locuri unde sunt gunoaie și să îi cheme prima oară pe administratorii apelor, pădurilor etc. și sa-i întrebe de ce e mizerie în locurile aflate în administrarea lor și să-i pună să facă curat. De asemenea, politicienii ar trebui să ia la întrebări și pe cei care sunt plătiți să prindă mârlanii care fac mizerie.

La noi, politicienii se poartă de parcă malul apelor, cărările din pădure, căile ferate și așa mai departe ar fi terenuri ale nimănui și neadministrate de nimeni. Din păcate, clasa politică din România încă nu înțelege care e rolul ei în natură și de asta în continuare celor de la Ape nu le pasă de mizeria de pe malul apelor, celor de la CFR nu le pasă de mizeria de pe marginea căilor ferate, celor de la UAT-uri sau Romsilva de mizeria din păduri și așa mai departe. Bine că toți cei care administrează iau bani ca să administreze și politicienii care trebuie să vegheze la ce fac administratorii fac ședințe foto pentru rețelele de socializare.

I.R.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate