Neamtul a primit 3 microbuze scolare de la MECTS pentru a sprijini accesul la educaţie al elevilor care provin din zonele rurale izolate

0

Marţi, 5 iunie, au fost distribuite primele 62 de microbuze şcolare din totalul celor 185 achiziţionate de MECTS, în anul 2012, pentru a sprijini accesul la educaţie al elevilor care provin din zonele rurale izolate. Potrivit contractului semnat în data de 26 aprilie de fosta conducere a Ministerului Educaţiei, cele 185 de microbuze şcolare trebuie distribuite către beneficiari în maximum 45 de zile de la data parafării documentului.


Cele 62 de autoturisme au fost repartizate în 15 judeţe, astfel: Argeş – 4, Bistriţa-Năsăud – 5, Buzău – 4, Călăraşi – 4, Gorj – 5, Harghita – 4, Hunedoara – 4, Iaşi – 5, Maramureş – 6, Neamţ – 3, Prahova – 3, Satu Mare – 4, Tulcea – 4, Vâlcea – 3, Vrancea – 4. Celelalte 123 de microbuze destinate exclusiv elevilor vor ajunge în posesia beneficiarilor etapizat, până în data de 9 iunie.

Protocolul de predare-preluare va avea loc zilnic, în perioada amintită mai sus, între orele 10.00 – 17.00, la sediul companiei furnizoare. Valoarea totală a contractului este de 22 milioane RON.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate