Focuri de arma langa o discoteca din Faurei

0

În noaptea de 02/03 iunie 2012, în jurul orei 01.30, Sectia nr. 10 Politie Rurală Dulcesti, a fost sesizată, prin 112, de administratorul unei discoteci din comuna Făurei, judetul Neamt, despre faptul că două persoane necunoscute au tras mai multe focuri de armă, în zona discotecii.
La fata locului s-a deplasat imediat echipa de cercetare, care a stabilit că în jurul orei 01.30, pe fondul consumului de alcool, în interiorul discotecii, a izbucnit un conflict spontan între M. Dumitru, de 32 de ani, din comuna Vatra Moldovitei, judetul Suceava si I. Daniel, de 22 de ani, din comuna Bârgăuani, pe de o parte si B. Bogdan, din comuna Făurei, judetul Neamt, pe de altă parte. La un moment dat, M. Dumitru și I. Daniel au ieșit în stradă și din autoturismul cu care se deplasau au scos două arme, una de vânătoare și una de tir, au intrat în incinta discotecii și au adresat amenintări cu moartea persoanelor
prezente, apoi au ieșit în exteriorul discotecii, unde M. Dumitru a tras mai multe focuri de armă în aer.
Cu ocazia cercetărilor, au fost identificate în autoturismul lui M. Dumitru o armă de vânătoare si 21 de cartuse si o armă de tir cu trei cartuse, iar la fata locului au fost găsite patru tuburi percutate, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.
M. Dumitru este deținător legal de arme letale.
În cauză a fost întocmit dosar penal, cei doi fiind suspectati de comiterea infractiunilor de uz de armă letală fără drept, nerespectarea regimului armelor si munitiilor, ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice, amenintare si lovire.
Cei doi suspecti au fost retinuti pe bază de ordonantă de retinere si urmează a fi prezentati, astăzi , Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunere de arestare preventivă.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate