Scandal si focuri de arma in Roman

0

În ziua de 21 mai 2012, în jurul orei 18.45, Politia municipiului Roman a fost sesizată prin 112, despre faptul că pe str. Cuza Vodă, din Roman, are loc un scandal în care sunt implicate mai multe persoane.


La fata locului s-au deplasat mai multe echipaje de politie, care au intervenit pentru aplanarea conflictului, un agent de politie folosind armamentul din dotare, executând două focuri de armă în plan vertical.

În urma cercetărilor efectuate, politistii au stabilit că scandalul a avut loc pe fondul consumului de alcool si din cauza unor neîntelegeri privind vânzarea unui telefon mobil. C. Alin, de 35 de ani, C. Constantin, de 25 de ani, C. Sebastian, de 24 de ani si T. Alexandru, de 35 de ani, toti din Roman au pătruns, fără drept, în curtea locuintei familiei O. Maria, de 51 de ani. Cei patru pe de o parte si O. Florin, de 32 de ani si O. Robert, de 25 de ani, pe de altă parte, s-au lovit reciproc.

În urma conflictului nici una dintre părtile implicate nu a necesitat internarea în spital.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunilor de ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice, lovire sau alte violente, distrugere si violare de domiciliu. La finalizarea cercetărilor se va propune solutia legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Roman.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate