Nemțean „campion” la tras „țepe” – 59 de pedepse într-un singur dosar

0

Metoda „Accidentul” a facut foarte multe victime până acum, mai ales în rândul persoanelor vulnerabile, cum ar fi persoanele în vârstă care sunt sunate și înștiințate că o persoană dragă a fost victima unui accident și are nevoie urgentă de bani pentru tratament, sau folosindu-se de alte detalii pentru a face victimele să trimită banii în cel mai scurt timp.

Un bărbat din Piatra Neamţ a primit o pedeapsă record din partea magistraţilor ieşeni, care l-au condamnat la aproape 37 de ani de închisoare. Acesta este considerat campion la tras ţepe prin metoda „Accidentul”, primind nu mai puţin de 59 de pedepse într-un singur dosar. 

Infractorul şi-a schimbat numele de două ori până acum, pentru a i se pierde urmele, dar într-un final, a fost prins (detalii despre sentință aici).

Pedeapsa stabilită de instanţă depăşea maximul admis în România, astfel, el rămânând să execute o pedeapsă de 30 de ani de închisoare.

Bărbatul a fost condamnat în ultimii ani de mai multe instanţe din zona Moldovei, magistraţii luând în calcul toate aceste sentinţe, date pe rând de Judecătoria Roman, Judecătoria Piatra Neamţ şi Judecătoria Bacău. Judecătoria Iaşi l-a condamnat pe N.B. la 292 luni de închisoare, după ce a încercat să folosească aceeaşi metodă cu o femeie din Iaşi, care a anunţat autorităţile, relatează adevarul.ro.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate