Nu e suficient să ștergi plăcuța de înmatriculare de față cu polițistul

3
FOTO: Poliția Română

Când ai trecut ultima dată pe la o spălătorie auto sau ai curățat măcar plăcuțele de înmatriculare cu o cârpă? Poliția Română recomandă să ai grijă ca mașina ta să nu arate precum cea din imaginea de mai sus.

Plăcuțele de înmatriculare trebuie să fie mereu curate, astfel încât numărul de înmatriculare să fie vizibil! OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice: Constituie contravenție conducerea unui vehicul ale cărui plăcuțe cu numărul de înmatriculare sau de înregistrare sunt deteriorate, murdare ori acoperite cu gheață sau zăpadă de natură a împiedica identificarea numărului de înmatriculare sau de înregistrare.”, a transmis Poliția Română.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
  1. Mciupy spune

    Mașina lor are numerele vizibile ? Sau ei sunt excluși de prevederile legii . O sa oprim din 10 in 10 km sa ștergem numerele cu haina . Dar dacă noi , ca participanți la trafic , vedem o mașină de poliție cu numerele acoperire sau mașina neinscriptionata oficial , cum sa reacționăm ? Toți suntem participanți la trafic.

  2. George spune

    Mizeria de pe drumuri este adusă de pe ulițile noroioase și de utilajele agricole de pe câmp. Dar pe ăștia nu-i vede nimeni cu toate că există lege și pentru asta. Dacă aș suna la 112 să reclam o faptă de asta tot eu voi fi cel amendat.

  3. Varga Szandor Andrasz spune

    YEAP .Și de zăpadă iarna .Eu am văzut și chiar mă miram că el vede, mașină cu zăpada de o palmă pe parbriz și luneta, singura concesie o făcuse omulețul prin aia că lăsase pe ambele doua fante curățate cam de mărimea unui vizor frontal de Tab 79 😄

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate