Un elev de la „Brauner” a primit Golden Buzz la „Românii au talent”. Interpretarea excepțională îl trimite în semifinală

0

Rareș Trufea i-a convins pe Smiley și Pavel Bartoș să apese pe Golden Buzz la emisiunea Românii au talent, după o interpretare plină de emoție. Golden Buzz îl trimite pe Rareș direct în semifinala emisiunii.

Rareș Ionel Trufea este un tânăr din Vaslui, în vârstă de 16 ani, care studiază la Liceul de Arte „Victor Brauner” din Piatra-Neamț.

”La Românii au Talent am venit pentru experiență. Îmi doresc să trăiesc această experiență. Mă numesc Trufea Rareș Ionel, am 16 ani și sunt în clasa a 11 a și sunt din Vaslui, însă fac liceul de arte în Piatra-Neamț, iar ca instrument de performanță fac pian. Totul a început de la cinci ani jumate, atunci tatăl meu a dat cu lingura într-un pahar, iar eu am recunoscut nota emisă de pahar, iar el a văzut atunci în mine un viitor muzician. Tatăl meu acum este pensionar, dar a fost solist vocal toată viața lui, iar mama este plecată în Italia, are grijă de o bătrânică. Este greu fără mama mea și ei îi este greu fără mine, dar știu foarte bine că a plecat ca să mă întrețină la școală și ca să îmi ofere un viitor.”, a spus Rareș Trufea, potrivit wowbiz.ro.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate