O asistentă medicală a murit acasă, la o săptămână după rapelul vaccinului anti-COVID

0

O asistentă medicală în vârstă de 55 de ani, care lucra la Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din București, a murit în data de 28 ianuarie, la o săptămână după ce a primit și a doua doză de vaccin anti-Covid.

Atât Ministerul, cât și conducerea spitalului „Marius Nasta” precizează că femeia nu a prezentat reacții adverse nici după prima doză de vaccin, nici după rapel, iar cauzele decesului urmează să fie stabilite de IML în urma autopsiei.

Ministerul Sănătăţii vine cu precizări în cazul decesului asistentei medicale de la Institutul de Pneumoftiziologie ”Marius Nasta” din Capitală, afirmând că nu au existat reacţii adverse nici după prima doză de vaccin anti-COVID, nici după rapel.

‘Asistenta medicală în vârstă de 55 de ani a fost vaccinată la 21 ianuarie cu doza de rapel şi a decedat la 28 ianuarie. Menţionăm că nu au existat reacţii adverse nici după prima doză de vaccin, nici după rapel”, precizează Ministerul Sănătății, potrivit AGERPRES.

Cauzele decesului vor fi stabilite de către Institutul de Medicină Legală, anunţă Ministerul Sănătăţii.

Pentru corecta informare a opiniei publice vom reveni cu precizări în momentul în care vom avea rezultatele preliminare ale autopsiei”, mai arată Ministerul.

La rândul său, managerul Institutului „Marius Nasta”, Beatrice Mahler, a transmis că asistenta medicală nu a prezentat reacții adverse nici după prima doză de vaccin, nici după rapel.

Colega noastră avea 55 de ani, a decedat la domiciliu în 28 Ianuarie, doza de rapel a fost efectuată în 21.01.2021. Menționez că nici după prima doza nici după rapel nu au fost reacții adverse la colega noastră.”, a precizat Mahler într-o informare remisă presei, arată hotnews.ro.

Condoleanțe familiei!

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate