Nici prefectul nu a mai rezistat: „Îmi adresați mie întrebarea, dar nu cred că ați nimerit instituția”

0
FOTO: Facebook George Lazăr

De ceva timp, conferințele de presă de la Prefectură nu mai sunt evenimente frecventabile. Debandada în care se pun întrebări fără legătură cu subiectul și modul jenant în care prefectul se lasă certat nevinovat de unii jurnaliști fac din aceste conferințe de presă un fel de șuete în care prefectul zice ceva, după care este dojenit pe alte teme.

La fel s-a întâmplat și la conferința de presă de vineri 05.02.2021 când prefectul a fost ”ocărât” pentru nerespectarea distanțării la o conferință PSD. Prefectul era întrebat sub diverse forme de ce au primit avertisment cei de la PSD de la poliție, în timp ce un restaurant a fost amendat. De parcă prefectul face procesele verbale de sancționare. La un moment dat nici prefectul nu a mai rezistat șirului de întrebări aberante și i-a spus jurnalistului că a greșit instituția unde pune întrebările.

În realitate, prefectului chiar îi interzice legea să se implice în vreun fel în modul în care polițiștii fac controale sau dau amenzi, dar, ca de fiecare dată, la conferințele de presă de la Prefectură, indiferent de subiectul conferinței, unii jurnaliști se chinuie din toate puterile să îl atragă pe prefect într-un conflict cu PSD-ul. Vor să scoată de la prefect orice din care să facă un subiect anti-PSD.

Vă dați seama cât de penibilă a ajuns lupta asta anti-PSD atât timp cât și prefectul care este unul dintre cei mai eficienți PNL-iști în lupta anti-PSD s-a săturat și pe bună dreptate refuză să mai intre în astfel de dispute penibile?

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate