Consilierii PSD îi reamintesc primarului Carabelea că începe școala la Piatra-Neamț pe 8 februarie

0

Comunicat de presă:

Școlile din Piatra-Neamț se vor deschide, luni, 8 februarie, cel mai probabil în scenariul galben.

Este un moment important pentru toți locuitorii municipiului și, noi, grupul consilierilor PSD Piatra-Neamț, tragem un semnal de alarmă public în ceea ce privește lipsa măsurilor pe care trebuia să le ia primarul liberal Andrei Carabelea și Primăria Piatra-Neamț.

Domnule primar Carabelea, am sesizat că vă plac deja plimbările foarte dese în asa zise „schimburi de experiență”. Acum spuneți că sunteți la Oradea, dar vă atragem atenția că școala se deschide la Piatra-Neamț și că ar trebui să vă preocupe extrem de serios acest fapt!

Sau poate nu vă pasă că mii de elevi, părinți și cadre didactice așteaptă să vadă ce decizii a luat Primăria pentru ca semestrul al doilea sa debuteze în condiții cât mai aproape de normalitate, și in siguranță deplină?!

A trecut campania electorală de mult și chiar dacă o parte dintre pietreni au uitat că ați dat jos panourile cu olimpici ca să va puneți propriile bannere electorale, noi vom continua să semnalăm opiniei publice derapajele d-voastră!

Domnule primar,

Concret, ce măsuri ați luat pentru necesarul de măști și dezinfectanti, în contextul deschiderii școlilor?

Ce proiecte de hotărâre ati propus pentru îmbunătățirea acestor aspecte?

Ce plan de remediere ați realizat la unitățile de învățământ care au stocuri reduse de materiale sanitare și unde ați publicat aceste aspecte?

Transportul public va păstra frecvența ridicată la orele de vârf, adică dimineața și la terminarea orelor elevilor?

Patrulele de poliție vor asigura decongestionarea traficului în zonele aglomerate din dreptul școlilor municipiului și vor veghea asupra respectării normelor sanitare anti-COVID?

Se vor asigura câteva locuri de parcare în preajma școlilor unde se aglomerează traficul la începutul și sfârșitul orelor de curs?

Ați avut intalniri cu toți directorii de școli pentru a afla problemele reale din școlile pietrene?

Ați organizat o întâlnire de lucru cu reprezentanții DSP, ISJ, Poliția Locală, Poliția Municipiului Piatra-Neamț, Jandarmerie, DSVSA?

Grupul consilierilor locali PSD PIATRA NEAMȚ:

  • Florentina Luca Moise
  • Liviu Florescu
  • Cristian Mihalcea
  • Novac Marius
  • Eduard Minuț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate