O altă decizie incompetentă luată la nivelul primăriei Piatra-Neamț – comunicarea

0

Noul primar care e la nivelul de grădiniță în ale internetului a decis să se comunice mai mult pe Facebook. De ce atât de multe comunicate de presă de la primărie și instituțiile subordonate? Primarul a reinventat roata. Ura!

Ce nu înțelege primarul este că Facebook-ul nu e al primăriei și nici al PNL. Facebook este o resursă gratuită oferită de o firmă din afara României. În orice moment se poate trezi primarul că dispare tot ce a comunicat primăria sau vreo instituție.

Nicio administrație din lume nu folosește o rețea de socializare pentru comunicare, ci doar pentru amplificarea comunicării. Nu poți să transformi comunicatele de presă în postări pe Facebook. Dar ce să explici domnului primar care are în jurul lui persoane nepregătite, angajate pe pile, sau persoane competente dar care își dau seama că nu are sens să-i spună că greșește, căci e posibil ca el să nu priceapă.

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate