Nemțeanca Teodora Sava a lansat primul single și video din carieră – FIRST

0
FOTO: FACEBOOK TEODORA SAVA

Teodora Sava nu mai are nevoie de nicio prezentare. Cu siguranță orice nemțean i-a urmărit cu sufletul la gură aparițiile la Next Star sau X Factor România unde ne-a făcut pe toți mândri cu evoluția sa pe scenă și talentul muzical. Să nu omitem spectaculoasa participare în musicalul adolescentin „Dacă noi ne iubim” despre care am scris mai multe aici.

Iată că a venit și momentul ca Teodora, una dintre cele mai bune voci feminine din România, să își lanseze primul single și primul video din carieră. Single-ul se numește First și îl puteți urmări mai jos.

Proiectul este unul independent. Muzica și versurile sunt semnate de Teodora Sava. Pe partea de producţie a lucrat cu Adrian Radu, în timp ce videoclipul este semnat de Pavel Podbereschi şi Vlad Gaspar.

În această seară, la ora 19.00, a avut loc lansarea pe Youtube. O puteți susține pe Teodora abonându-vă la canalul ei aici: http://bit.ly/TeodoraSava.

Teodora Sava este fostă elevă la Liceul de Arte „Victor Brauner” din Piatra-Neamț și la Colegiul Național de Muzică „George Enescu” din București, studiind canto, pian, flaut și chitară. În prezent studiază la BIMM Institute din Londra, Marea Britanie. Mai multe detalii din CV-ul său impresionant puteți citi aici – click.

Mult succes în carieră, Teodora!

Tot în această seară, o puteți urmări pe Teodora live în concert cu Pepe, pe canalul artistului. Lansarea single-ului a avut loc practic alături de Pepe, tot acolo unde publicul a ascultat pentru prima dată melodia în decembrie.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate