Iau foc secțiile de ATI și nenorociții vorbesc de politică

0

Din cauza suprasolicitării secțiilor ATI, acestea cedează pe rând și mor oameni. La Piatra-Neamț, la Balș și aseară a cedat instalația electrică la Sf. Pantelimon unde, din fericire, nu au fost victime.

În toată țara sistemul ATI este suprasolicitat. Deși guvernul a dat dispoziție spitalelor să mărească capacitatea secțiilor ATI oricum, același guvern nu a investit aproape nimic. Din cele 994 ventilatoare cu care au fost suplimentate secțiile ATI din România anul trecut doar 155 au fost din bugetul ministerului Sănătății, restul au fost donații de la ONG-uri, de la UAT-uri, firme, Banca Mondială și așa mai departe.

După cum corect am anticipat, imediat după incendiul de la secția ATI a spitalului din Piatra-Neamț au urmat și altele și avem temeri că vor mai fi tragedii.

Țara este în colaps, sistemul sanitar e depășit, guvernul face mai puțin decât ONG-urile, oamenii mor cu zile prin spitale, dar ceea ce scârbește cel mai tare este modul vomitiv în care unii nenorociți se urcă pe cadavre. Modul viermănos în care duc unii discuția spre zona politică, acuzând politicieni care nu sunt la guvernare, e doar ca să vă distragă atenția de la adevăratul dezastru în care ne afundăm pe zi ce trece.

Vă amintiți când a fost incendiul de la Piatra-Neamț cum unii nenorociți vă povesteau de vinovăția PSD și ”crematoriul lui Arsene” omițând să vă spună că de fapt guvernul a dat dispoziție să se mărească capacitatea secțiilor ATI, dar fără să aloce bani și personal, adică să se descurce fiecare cum poate?

Vă mai amintiți când unii nemernici vă spuneau că la ATI, la Piatra-Neamț, au ars oameni și vinovat este PSD pentru că PSD e la consiliul județean și spitalul ar fi administrat de consiliul județean?

Acum că este clar și evident ce se întâmplă, să faceți bine să vă amintiți de acești nemernici și să nu uitați ce spuneau ei pentru că încercau să vă manipuleze în scopuri electorale, călcând diabolic pe cadavrele unor oameni care au ars de vii.

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate