Cât lemn s-a exploatat în Neamț în anul 2020

0

În urma unor suspiciuni că din județul Neamț s-a exportat mai mult lemn decât s-a tăiat, adică s-a furat în draci, am făcut toate demersurile legale pentru a afla cantitatea de lemn exploatată în județul nostru.

Din păcate demersurile noastre legale (click aici) au rămas fără nici un răspuns. Direcția Silvică Neamț nu vrea să ne ofere aceste informații. Ce transparență, ce nouă guvernare PNL, USR, ce autorități? Parcă ar fi toți mână în mână.

Dacă vreodată se va naște un parlamentar care va avea curajul sau va apărea vreo instituție care va avea voie, ar fi interesant ca cineva să compare datele. Să scadă din cantitatea de lemn exportat din Neamț (prin vama locală și prin cea din port) cantitatea de lemn exploatat și cantitatea de lemn intrat legal în Neamț. Cei care sunt din sistem spun că mai mult ca sigur cantitatea de cherestea exportată din Neamț este mai mare decât cantitatea de lemn brut exploatat sau adus legal în județ.

COMPLETARE ART:

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate