Bătaie de joc la adresa familiilor celor decedați în incendiul de la ATI Piatra-Neamț

2

Săptămâna aceasta a fost un incendiu la un spital din București, incendiu în care au murit oameni. Azi, la televiziunile centrale vedeam deja rezultatele preliminarii ale anchetelor și rezultatele necropsiilor.

Pentru un spital din București anchetatorii și factorul politic vorbesc la 2 zile după tragedie de rezultate preliminare, de cauza deceselor, necropsii, cauza posibilă și se creionează public o imagine a ceea ce s-a întâmplat.

Pentru incendiul de la ATI Piatra-Neamț, nici după două luni anchetatorii nu au zis nimic, factorul politic nimic, familiile decedaților nu au nici un rezultat preliminar al anchetei, presa nu a văzut nici un rezultat al necropsiilor și nimeni nu spune nimic.

Poate să spună cineva că nu este o bătaie de joc la adresa familiilor celor decedați în spitalul din Piatra-Neamț această dublă măsură cu care se mișcă anchetele și comunicarea măcar a unor rezultate preliminarii ale cercetărilor?

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. Emilian Barbu spune

    Ceea ce era de demonstrat !
    Oare pe ei cime ii sanctioneaza ?

  2. Emilian Barbu spune

    Referitor la ISU : va propun sa intreprindeti un demers curajos, astfel incat sa aflam daca sediul ISU din Piatra Neamt intruneste toate conditiile de autorizare
    Ma refer la sediul unitatii de pompieri, situat intr-o ingramadeala de cladiri, cu acces la circulatie pe cai foarte inguste si aglomerate. Ati vazut vreodata cu cata greutate ies autospecialele din acea curte ?
    Cladirile cred ca sunt mai vechi decat spitalul, corpul mare.

    ADMIN: Stați liniștit 🙂 am verificat noi. Sediul ISU nu are aviz ISU. Motivul ar fi …cladire construita înainte de intrarea in aplicare a normelor ISU 🙂

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate