Control ISU la spitale. Bun. Și mai departe?

1

După ce au murit oameni în incendiu de la ATI, ISU a făcut un control pe bune în toate spitalele din Neamț și a aplicat sancțiuni și amenzi. Bun. Să se respecte legea.

Acum că tot a început ISU să facă treaba pe bune și să aplice amenzi, zicem că ar fi bine să nu se oprească sau să nu aștepte să moară oameni în incendii și prin alte părți până ce să facă controale și, la fel ca la spitale, să facă publice rezultatele.

Ce ar zice cei de la ISU de niște controale pe bune pe la școli, biserici, sedii de partide sau, de exemplu, am fi curioși ce fac cei de la zoo sau de la adăpostul de câini cu animalele daca au un incendiu. Nu instigăm acum ISU la a da amenzi, dar ar putea pentru început să meargă la cei menționați anterior și să le spună ce au de făcut ca să fie în regulă și dacă nu fac să-i oblige să facă prin sancțiuni. Nu?

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. garbescu spune

    Controalele ISU sunt foarte superficiale, indulgente si cu dedicatie.
    Unii primesc amenzi, au banii pregatiti, pusi deoparte inca inainte de control, altii scapa de fiecare data, la ei totul este in regula !!!
    Acesta este adevarul !!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate