Criminalul care a spânzurat un câine în Dumbrava Roșie, încă de negăsit

0

În articolul din data de 23 ianuarie, Psihopați printre noi! Câine spânzurat de un copac în Dumbrava Roșie, scriam că un ONG de protecția animalelor din Neamț a informat IPJ Neamț că un câine a fost găsit spânzurat în apropiere de lunca Bistriței, în comuna Dumbrava Roșie. Detalii aici – click.

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de uciderea animalelor cu intenție, fără drept”, a transmis IPJ Neamț. Uciderea animalelor, cu intenție, fără drept este o infracțiune potrivit Legii 205/2004 și se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă.

ONG-ul în cauză ne-a transmis răspunsul primit de la IPJ Neamț la sesizarea făcută.

În răspuns se precizează că nu au putut fi identificați încă autorii faptei, deși în zonă sunt camere de supraveghere. Cadavrul câinelui a fost ridicat de medicul veterinar însoțit de poliție și reprezentanți ai primăriei, cu scopul de a efectua necropsia și a stabili cauzele decesului. După finalizarea necropsiei, cadavrul se incinerează.

Cercetările de identificare a autorului faptei continuă. După finalizarea anchetei, Parchetul va dispune soluția legală.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate