(Piatra-Neamț) Dacă nu te convinge pandemia să porți mască, stai liniștit că tot nu scapi…te motivează mirosul

0

La finalul săptămânii trecute scriam despre o situație apărută în cartierul Dărmănești, pe strada Grigore Ureche nr. 5 (articolul aici – click).

În urma unei țevi sparte se formase un adevărat pârâu-focar ticsit cu materii fecale, peturi și alte mizerii. Am solicitat în mod politicos celor responsabili (prin intermediul articolului publicat) să remedieze problema.

Nimic de obiectat până aici – țeava cu pricina a fost reparată. Totuși, cu mizeria care a rămas în urmă, cum rămâne? Am verificat prognoza meteo și nu se întrevede nicio ploaie la orizont în viitorul apropiat – de regulă asta e soluția standard.

Înțelegem faptul că multe dintre gunoaiele adunate sunt opera celor certați cu orice noțiune a bunului simț dar „guguloaiele parfumate” nu sunt rezultatul unui individ care nu și-a luat Furazolidonul la timp și nu a mai apucat să ajungă acasă, pe propriul tron.

Într-un oraș care se vrea a fi dezvoltat din toate punctele de vedere, e nefiresc să fii motivat să porți mască din cauza mirosului. N-ar strica nici câteva camere de monitorizare în acea zonă iar cei responsabili cu mizeria mai puțin „bio” să fie sancționați corespunzător. Poate municipalitatea se gândește la o soluție – știm cu toții că se poate, dacă se vrea.

Citește și:

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate