Se impune o conferință de presă cu Vlad Moscalu, noul City Manager al municipiului Piatra-Neamț

6

Îngrijorător de multe reclamații vin spre redacția noastră la adresa domnului Vlad Moscalu, noul City Manager al municipiului Piatra-Neamț. Funcționari din primărie sau din instituțiile subordonate, angajați ai firmelor primăriei, privați, oameni de peste tot ne spun că este imposibil de lucrat cu noul administrator public pe motiv ca acesta nu ar avea nici măcar noțiunile de bază legate de funcționarea administrației, a orașului, a firmelor etc.

”Este frâna de mâna trasă primăriei”, ”Habar nu are de nimic legat de Piatra-Neamț, de cum funcționează administrația și orașul”, ”Se bagă peste tot și în toate, dar fură curent și încurcă pe toată lumea”. Astfel de ”laude” ajung la noi la redacție legate de noul administrator public al municipiului Piatra-Neamț.

Noi nu putem să emitem nici măcar o opinie, deoarece nu am vorbit niciodată cu domnul Vlad Moscalu, noul City Manager al municipiului Piatra-Neamț. De când ocupă această funcție bine plătită din banii noștri, nu a susținut nicio conferință de presă să putem să ne dăm măcar cu părerea dacă cei care îl critică au dreptate sau dacă el este un om capabil, dar neînțeles de unii subalterni.

Fiind vorba de funcția de administrator public al orașului, o funcție foarte importantă și în lumina suspiciunilor de gravă incompetență ce planează asupra sa, considerăm că ar fi cazul să facă (de preferabil singur) o conferință de presă în care să ne spună ce planuri are și să răspundă la câteva întrebări să ne lămurim de ce vorbesc așa de rău subalternii despre el. Poate omul e o catastrofă sau poate a coborât milităria din pod și sunt supărați unii. Cine știe? Nimeni, atât timp cât domnul administrator public nu comunică.

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
6 Comentarii
  1. Marcel spune

    Dl inginer presupun că s-a săturat de șantiere și a primit o ofertă de nerefuzat în urbea natală (in condiții clar mai avantajoase decât cele pe care le aveam în lumea largă, miile de lei bat miile de euro când ești acasă lângă cei dragi). Nu e nimic rău în asta, a știut pe cine trebuia si corespunde criteriilor de tânăr cu experiență in afara țării care dau bine. Dar sincer cred că nu a luat in considerare proverbul românesc: „dacă te bagi in cocină te mănâncă porcii”. Totuși ar fi corect să îi nominalizați pe cei care se plâng si să le luați interviuri să înțelegem dacă chiar au dreptate sau cumva fost deranjați din comfortul / combinațiile lor. Până la urmă dacă spun adevărul trebuie să îl stim si noi, să iasă în față. Așa rămân doar povești care pun la îndoială competențele autorului acestui articol și interesele sale.

  2. Marius spune

    Fara sa ma intereseze polemica literelor mancate in detrimentul mesajului din articol si fara sa acuz personajul aflat in vizorul textului de mai sus (poate nu are vreo tangenta cu intrebarea pe care as vrea sa o adresez) intreb (in speranta ca cineva stie sau va investiga problema): De ce au fost schimbate indicatoare rutiere bune, fara defecte , cu indicatoare noi in cartierul Precista? Are cineva vreo afacere sau sunt prea multi bani la bugetul local? Am vazut scoase indicatoare impecabile si puse altele si nu pricep de ce atata risipa. Se poate obtine un raspuns in zilele urmatoare? Asa, de curiozitate, ca tot am cotizat saptamana asta vreo 600ron la taxe si impozite.

  3. Cosmina spune

    Articol scris in bataie de joc, litere mancate (rusinos) si informatii nefondate…

  4. Teodor Dan Moscalu spune

    Desigur, într-o singură frază mâncați i-uri și o o. Pianul face mult zgomot pe scări! Probabil fostul angajat, frate cu cel de lângă muzeu!

  5. Vasile spune

    Marele firme ale Primăriei care aduc Plus valoare 😂😂
    Trebuie restructurate toate !
    Trăiesc intr-un confort maxim , leafa merge ziua trece 👍
    Este o vorba !
    Schimbarea o vor cei fără confort
    Lasă așa sunt cei cu confort

    Dragilor astăzi am ajuns ca fiecare zi să fie o provocare
    Fiecare zi este unică și de aceea trebuie tratată cu atenție și respect !
    Spor la schimbare

  6. Teodor Dan Moscalu spune

    „Subalterni” e mai mulți sau mai puțini domnule Robert Iosub!? Să verificăm totuși fișa postului înainte de critica de dragul artei.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate