Piatra-Neamț: Contribuabilii cu datorii la buget în 31 martie 2020 pot cere anularea dobânzilor

0

Contribuabilii cu obligații fiscale restante la data de 31 martie 2020 vor beneficia de anularea majorărilor pentru debite, dacă își achită datoriile la bugetul local al municipiului Piatra-Neamț până la 31 martie 2021, cu respectarea condițiilor prevăzute de lege.

foto cu caracter ilustrativ

Instituirea acestei facilități fiscale este propusă spre aprobare în Ședința de Consiliu Local din 28 ianuarie 2021. Măsura are ca scop sprijinirea celor aflați într-o situație financiară dificilă în contextul pandemiei Covid -19 și preîntâmpinarea acumulării de datorii la bugetul local. ”, se precizează pe pagina de Facebook a primăriei municipiului Piatra-Neamț.

Termenul până la care contribuabilii pot depune notificări, pot efectua plăți sau pot stinge obligații de plată este 31.03.2021, inclusiv.

Informații suplimentare se pot obține la sediul Direcției de Taxe și Impozite Piatra-Neamț din Clădirea Forum Center, sau la numărul de telefon 0233/213.884.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate