Cozmanciuc, șeful PNL Neamț, se ține de scaun ca pisica de cuvertură

1

Liderului PNL Neamț îi cam fuge terenul de sub picioare după ce a luat bătaie rușinos la Neamț de la PSD-ul lui Arsene.

Pentru a-și securiza poziția, dar și pentru a se pregăti să se poziționeze cu organizația în războiul liberal de la București, șeful PNL Neamț, Cozmanciuc Corneliu-Mugurel, s-a autoînscăunat președinte interimar și la PNL Piatra-Neamț, scoțându-l din funcție pe Andrei Carabelea.

“El lider maximo” Corneliu se agață astfel de funcție ca pisica de cuvertură, scaunul lui fiind puternic atras de posteriorul lui Laurențiu Leoreanu, un liberal mult mai bine văzut de membrii PNL Neamț și mult mai dorit ca șef.

În acest război intern de la toate nivelurile din PNL, Cozmanciuc, actualul lider de la Neamț, beneficiază nu doar de sprijinul unor liberali, ci și de sprijinul tacit al liderilor altor partide cărora le convine de minune modul ciudat în care Cozmanciuc ia cele mai nefericite decizii și pierde electoral chiar și atunci când toate planetele se aliniază în favoarea lui.

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. VLAD spune

    Un aciuat pe meleaguri nemtene , refuzat de catre Iasi , introdus in politica de catre penalul Fenechiu si prieten cu fostul minstru ,, tabla ” Alexe alt viitor penal . A cazut in dizgratia conduceri liberale din cauza rezultatelor si a sustineri de catre Orban . Nu are nici o sansa va deveni o nulitate dupa Congresul PNL.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate