Incendiu în comuna Girov. Cauza: un scurtcircuit

0

In noaptea de 1 mai, la ora 01.37, Detaşamentul de Pompieri Piatra Neamţ a fost alertat şi a intervenit cu 6 subofiţeri şi 2 autospeciale pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la acoperişul unei locuinţe (aparţinând lui Dumitru G.) din localitatea Gura Văii, comuna Girov.

Incendiul a fost cauzat de un scurtcircuit produs la un conductor electric defect sau neizolat corespunzător (incendiul s-a produs la instalaţia electrică veche, amplasată în podul locuinţei). În momentul sosirii la locul intervenţiei, incendiul se manifesta cu violenţă la întreg acoperişul (toate construcţiile erau amplasate sub acelaşi acoperiş). Au ars: acoperişul locuinţei (cu învelitoare din draniţă) pe o suprafaţă de 100 de metri pătraţi; o bucătărie de vară, o magazie, un adăpost pentru animale – toate pe o suprafaţă de 160 de metri pătraţi; 1 TV; 1 frigider; 1 aragaz cu butelie; mobilier; circa 600 de kilograme de cereale; 1 cuptor cu microunde; 100 de kilograme de furaje; documente personale.

Pompierii militari au fost sprijiniţi de (4) voluntari din cadrul SVSU Girov şi (7)  cetăţeni din zonă.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate