Presedintele Traian Basescu a anuntat noul premier

6

In urma votarii motiunii de cenzura care a avut ca si consecinta demiterea guvernului Ungureanu, presedintele Traian Basescu a anuntat intr-o conferinta de presa ca noul premier desemnat este Victor Ponta.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
6 Comentarii
  1. Florin Constantin Roca spune

    Inceputul sfarsituluia mafiei PDL-APEL a inceput dar trebuie sa fim atenti ca USL-ul sa nu se compromita total admitand toti sobolanii din PDL care fug spre inrolare i USL pt atunci nu s-a rezolvat nim ic, aceste prostituate politice vor neaparat sa fie la putere indiferent de formatiune politica sau doctrina,scopul lor principal fiind inavutirea prin orice mijloace in defavoarea alegatorilor de care nu le pasa.Speram in cateva masuri de invigorare a economiei,eliminarea legilor cu aplicare retroactiva precum Taxa auto,relaxarea fiscalitatii pentru investitori autohtoni si internationali,promovarea creerii de noi locuri de munca,stimularea angajarii tinerilor absolventi si a somerilor,eradicarea coruptiei de la toate licitatiile si din toate nivelurile administrative.Dupa cum am mai spus „era Pinalti” este deasemenea la sfarsit de drum,sa presupunem ca ar mai castiga un mandat ,nu va mai primii finantarii privilegiate ca pana acum care au fost directionate cu dedicatie in investitii slab productive pentru Municipiu si fara a fi rentabile pana la acesta ora.Va avea si o opozitie reala sper in Consiliul Local iar prioritatile orasului Piatra-Neamt ar trebui sa primeze.Nu trebuie ignorate retrocedarile in natura acolo unde este posibil iar in celelalte cazuri trebuie achitate contravaloarea lor cat mai rapid.Pinalti a avut mari lacune la acest capitol chiar pot spune ca are o atitudine comunista fiind dezinteresat in a rezolva achitarea datorieiilor Primariei in aceste cazuri,care le cunosc personal o parte din ele in care diferite persoane au fost deposedate de proprietati cu ani in urma,Primaria a concesionat respectivele proprietati incasand o taxa care nu i se cuvine iar proprietarii de drept nu si-au primit contravaloarea nici astazi,Pinalti invocand lipsa de fonduri in aceste cazuri din discutiile personale pe care le-am avut cu dumnealui.Ne punem intrebarea dragi concetateni,daca ar fi fost implicata o persoana apropiata mafiei PDL-APEL cum ar fi rezolvat problema?Sigur se gaseau fonduri,consider ca nu a gestionat corect aceste probleme cu acesti Pietreni care sunt in asteptarea incasarii contravalorii bunurilor proprii.Rusine Pinalti pentru dezinteres si mai vrea sa-l alegem inca 4 ani,pentru ce ,sa ne ignore si sa ne aplice acelasi management pagubos pentru noi cetatenii si avantajos doar pentru el si clica lui?

  2. samson spune

    sant curios ce stii dumneata despre legionari!

  3. popa gheorghe adrian spune

    @samson
    Interesanta opinia acestui domn…”tara poate fi salvata numai de LEGIONARI”. Este o tema de gandit pentru cei ce au mai multi de 2 neuroni. Poate nu legionarii sunt salvarea, dar un regim totalitar cu siguranta trebuie POPORULUI ROMAN.

  4. silviaa spune

    o sa fim codusi tot de mafie mai ales ca multi pdl au devenit peste noapte usl.hai sa-i votam sa mai inhate si ei osul.

  5. samson spune

    pleaca ai vostri vin ai nostri,o adunatura de hoti si de corupti.carcotasii fac comentarii lingusitoare!! deh le pica si lor ceva.tara poate fi salvata doar de LEGIONARI.raul trebuie taiat din radacina.

  6. dismerdatu spune

    buna ziua !
    A acceptat propunerea de desemnare ca premier pe dl. Ponta fiindca nu avea incotro.
    Presedintale nostru jucator a intrat practic in propia sa capcana , fiindca anterior cu nu mult timp a anuntat public printr-o minciuna sfruntata caci ia propus d-lui Ponta sa accepte functia de Premier dar …chipurile acesta la refuzat !
    Acum era prea de tot ca Baselul , sa nu accepte aceasta propunere , ar fi devenit o persoana de un grad de penibilitate si tupeu rar intilnita la un sef de stat , care putea fi trecut in cartea recordurilor ….
    Bine ca a cazut acest guvern marioneta si cu apucaturi de inavutire peste noapte…!
    Sper ca USLul sa nu se compromita si ei.
    Vom vedea ce masuri va lua impotriva anularii taxelor si impozitelor abuzivz si antieuropene.
    V-om vedea ce se va intimpla cu curatenia Institutiilor patate si napadite de Coruptie si Corupti.
    Poate este prea devreme sa ne bucuram ..!
    Nu trebuie sa ne lasam cazuti prada unor schimbari de forma si fatada.
    Bani la bugetul de stat are de unde sa se recupereze , sa ne fie bine la toti , daca exista vointa ,fara a mai se jupui romanii prin mentinerea unor taxe timpite , si aparitia altor taxe noi.
    Daca vor reusi dl. Ponta , dl. Antonescu si dl. Daniel Constantin sa se lepede de persoanele din apropierea lor care sint grav patati din guvernarile trecute , cred ca lucrurile vor merge intr-o directie buna.
    Altfel incetut cu incetul iarasi se vor instuara bine mersi conjucturile de cumetrie mafiote , si totul va functiona ca si pina acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate