Suspiciuni de corupție, cercetate într-un an la Neamț

0

Potrivit datelor oficiale obținute de la IPJ Neamț, am aflat câte cazuri de suspiciuni de corupție au fost declinate de la nivelul poliției Neamț în anul 2019 către Parchete, DNA sau alte instituții.

La nivelul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț au fost înregistrate 5 dosare penale ce au fost declinate către unitățile de parchet astfel:

– 2 dosare penale au fost declinate către Parchetul de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, privind infracțiuni prevăzute de Legea nr. 78/2000 pentru prevenirea, descoperirea şi sancţionarea faptelor de corupţie

– 2 dosare penale au fost declinate către Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamț, privind infracțiuni prevăzute în titlul V, capitolul I din Codul penal – „Infracțiuni de corupție”

– 1 dosar penal a fost declinat către Direcția Națională Anticorupție, privind infracțiuni prevăzute de Legea nr. 78/2000 pentru prevenirea, descoperirea şi sancţionarea faptelor de corupţie.

De asemenea, în anul 2019, în urma activităților specifice efectuate la nivelul Biroului Control Intern au fost înaintate 7 sesizări către Direcția Generală Anticorupție – Serviciul Județean Neamț.”, a transmis IPJ Neamț.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate