URA!!! S-au mărit taxele și impozitele locale

3

Azi s-au mărit taxele și impozitele locale la Piatra-Neamț. Mai corect spus, s-au indexat cu rata inflației.

Mizeria cu indexarea cu rata inflației a taxelor și impozitelor pietrenilor vine după ce guvernul a anulat aceleași indexări cu rata inflației pentru pensii și salarii. Deci, se măresc doar taxele și impozitele și îngheață salariile sau pensiile.

La această mizerie s-au opus patru consilieri, dar de comentat nu a comentat nimeni. Se pare că în consiliul local nu este nimeni dispus măcar să comenteze pe marginea nedreptății făcute. Ce poate fi mai incorect decât să îngheți veniturile și să mărești taxele și impozitele?

Înțelegem că este o legislație care impune această indexare, dar mulți pietreni se așteptau măcar să vadă că cineva le ține partea măcar verbal în consiliu local, lucru care nu s-a întâmplat. Singura reacție a fost după ședință, din partea consilierului local PSD Florentina Moise care a postat pe pagina sa de socializare o reacție la această mărire a taxelor și impozitelor locale.

„Cadoul ” alianței toxice din Consiliul Local Piatra Neamț de sărbători!
Rolul nostru ca politicieni este de a susține comunitatea. Asta am făcut astăzi, în cadrul ședinței de Consiliu Local. GRUPUL PSD A VOTAT ÎMPOTRIVA PROIECTULUI INIȚIAT DE PRIMARUL CARABELEA‼️Nu este normal ca salariile si pensiile să nu se indexeze cu rata inflației ,dar taxele si impozitele da. Nu va este rușine? Cum sa faceți așa ceva oamenilor? Alianța toxică PNL-USR-PRO au votat aceasta mizerie :să mărim taxe si impozite la câteva zile după ce in România s-au înghetat pensiile si salariile …suntem normali la cap?

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
  1. Carabelea spune

    Dupa ce ca au program de 8 ore cu tot cu pauza, de la 15:30 la 16:30 pauza pentru dezinfectie!!!!!!
    Adica pleaca mai repede cu 1 ora acasa …..
    Iar pentru eliberarea unui act pe loc, taxa 50 lei.

  2. Marcel spune

    In loc sa se faca restructurare in primarie, se maresc taxele si impozitele! Ce-ati ales, asta aveti!!!

  3. Radu Nastasă spune

    S-au indexat și salariile? Nu! Premierul “Spaima Mâțelor”, Câțu, a înghețat salarii și a mai dat un leu pe zi la salariul minim… Mizerabili!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate