Crimă șocantă: nemțeancă urmărită pentru OMOR calificat și tâlhărie, prinsă ieri de polițiști

0
Imagine cu caracter ilustrativ

O femeie din localitatea Răucești, pe numele căreia Tribunalul Mureș a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii de 20 de ani, pentru omor calificat și tâlhărie calificată, a fost depistată de polițiști.

La data de 15 decembrie a.c., în baza investigațiilor desfășurate, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Tîrgu Neamt au depistat, în localitatea Răucești, o femeie de 31 de ani, căutată la nivel național.

Tribunalul Mureș a emis pe numele său un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, prin care era condamnată la 20 de ani de închisoare, pentru comiterea infracțiunilor de omor calificat și tâlhărie calificată.

În fapt, în noaptea de 5/6 noiembrie 2016, în timp ce se afla în incinta locuinței unui bărbat, cu scopul de a înlesni şi ascunde comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată, a lovit persoana vătămată cu un levier în zona capului, după care a imobilizat-o și a obturat căile respiratorii ale acesteia. Ulterior, femeia a sustras 3.700 de lei, o curea și produse alimentare.

Polițiștii au condus-o la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei. 

Sursa: IPJ Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate