PNL și USR sunt pe punctul de a da o mare țeapă celor care i-au ales

3

Surse de încredere din UDMR ne certifică ceea ce zilele trecute era doar un zvon (click aici). Ne confirmă că negocierile merg bine și au primit garanții atât din partea PNL, cât și a USR că i se va da UDMR Ministerul Educației.

Dacă PNL și USR dau educația din România Uniunii Maghiare va fi cea mai mare trădare a unor politicieni față de oamenii care i-au ales. Tot ce au furat politicienii de la FSN până în prezent, toate relele din istoria recentă a României nu pot echivala cu a da administrarea învățămânului din România maghiarilor.

Nu e vorba de o atitudine discriminatorie față de UDMR. De departe UDMR are cei mai competenți politicieni dintre toate partidele din România. Nu de o atitudine anti-UDMR e vorba. E vorba de faptul că se încalcă principiile democrației atunci când dai unei minorități frâiele educației majorității. Este ceva fără precedent ]n istoria UE. Dacă cei care au votat PNL sau USR ar fi știut înainte de alegeri că există posibilitatea ca prin votul lor să gireze darea în administrare a învățământului din România către UDMR atunci PNL si USR ar fi luat împreună maxim 5 procente.

Dacă se întâmplă acest lucru și Ministerul Educației merge la UDMR, PNL și USR trag o mare țeapă celor care i-au ales. O țeapă care îi va costa foarte mult din punct de vedere electoral.

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
  1. Dorin spune

    Educația și Sănătatea sunt temelia fiecărui popor !!!!
    Mare greșeală cu politica din Romania , mare greșeală cu atitudinea noastră !

  2. uda tot timpul spune

    eu zic sa asteptam sa vedem ce vor face cei de la UDMR la Ministerul Educatiei; daca vor elimina mafia patronilor de tipografii care a umplut ministerul atunci voi vota doar UDMR de acum incolo

  3. Dan spune

    Deci cu alte cuvinte dupa domnul ziarist un cetatean roman de etnie maghiara nu are voie sa detina un post in guvernul Romaniei pentru ca dupa dansul se incalca principiile democratiei. Probabil nici Iohannis nu avea voie sa fie presedintele Romaniei, nu?

    ADMIN: GRESIT! Un cetățean de orice etnie are voie să fie orice. Nu este vorba de un cetățean ci de un reprezentant al unei formațiuni politice care ține doliu de 01 Decembrie!.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate