Piatra-Neamț: Mai multe persoane fără adăpost, strânse de pe străzi

0

Având în vedere temperaturile scăzute din această perioadă, echipe mixte formate din salariați ai Direcției de Asistență Socială a Municipiului Piatra-Neamț și cei ai Poliției Locale au desfășurat acțiuni de identificare a persoanelor fără adăpost, scopul fiind asigurarea nevoilor acestora.

Au fost verificate centrale termice, clădiri dezafectate, piețe și au fost identificate 7 persoane fără adăpost, dintre care 2 au fost conduse la Centrul de Cazare Temporară, 4 persoane au refuzat în scris serviciile sociale, iar pentru o persoană a fost apelat Serviciul de Urgență 112, ca urmare a faptului că, starea sa de sănătate era afectată.”, precizează DAS Piatra-Neamț.

În vederea asigurării unei intervenții cât mai rapide în teren, comunitatea locală este rugată să contacteze, în cazul în care observă persoane fără adăpost expuse temperaturilor scăzute, următoarele numere de telefon:

  • Centrul de cazare temporară a persoanelor fără adăpost: 0759.033.170 și 0233/214.168
  • Dispeceratul Poliţiei Locale Piatra Neamț: 0233.231.300.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate