Apel către cei care doresc să sprijine ridicarea unei noi biserici în satul Râșca

0

Una dintre cele mai mici parohii din Protopopiatul Târgu Neamț a rămas fără biserică în urma unui incendiu devastator. Biserica „Sf. Împărați Constantin și Elena” din satul Râșca, comuna Drăgănești, a fost cuprinsă de flăcări în după-amiaza zilei de 30 noiembrie, după săvârșirea Sfintei Liturghii în cinstea Sfântului Apostol Andrei. Flăcările s-au extins cu repeziciune, întrucât biserica era construită în totalitate din lemn. 

Detalii pe acest subiect, în articolul Biserica de lemn din satul Râșca a ars în totalitate. A fost stabilită cauza incendiului

Conform site-ul ortodox Doxologia, conducerea Protoieriei Târgu Neamț a hotărât ca fiecare parohie să sprijine financiar, dar și prin obiecte bisericești (veșminte, candele, ș.a.) comunitatea greu încercată de distrugerea bisericii parohiale din satul Râșca.

Totodată, cei care doresc să sprijine ridicarea unei noi bisericuțe sunt rugați să-l contacteze telefonic pe părintele Albert Iftimie, parohul bisericii satului Râșca, com. Drăgănești, jud. Neamț.

Cei care doresc să sprijine comunitatea din satul Râșca o pot face prin:

Parohia „Sfinții Împărați Constantin și Elena” Râșca

RO85 RNCB 0199 1446 9167 0004, deschis la BCR

Telefon 0745.804.936 pr. Albert Iftime

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate