PNL Neamț a pierdut alegerile din incompetență

1
Foto caracter ilustrativ (Sursa: Explore Insiders.com)

După cum știe toată lumea, în județ alegerile parlamentare au fost câștigate de PSD cu multe procente în fața PNL Neamț, o filială condusă în mod incompetent și vă putem demonstra acest lucru.

Când spunem că PNL Neamț este o filială condusă incompetent avem la bază comparațiile cu alte filiale PNL din țară și cu rezultatele obținute de acestea la alegerile parlamentare.

În județul învecinat, Harghita, unde UDMR-ul e stăpân, filiala PNL Toplița a bătut PSD-ul și UDMR-ul de „i-a ascultat cu urechea”.

Privind în județul învecinat unde PNL bate UDMR-ul la el acasă și comparând cu județul Neamț unde PNL-ul și-a legat șireturile, e clar că ceva nu a funcționat la PNL Neamț. Atât timp cât altă filială PNL câștigă alegerile în condiții electorale mult mai vitrege decât la Neamț e lesne de înțeles pentru toată lumea că PNL-ul poate, doar că nu poate peste tot. Poate doar unde e condus de oameni competenți nu de oameni plini de ură și puși doar pe scandal.

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Florin spune

    PNL a pierdut la Neamt ca au blicat axialul odata si a doua pt biserici si piete inchise si sa va zic a treia ? Pt ca prefera sa joaca cu PSD decat sa ia USR-ul din voturi chiar daca stau si 12 ani in opozitie.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate