SPCLEP Piatra-Neamț: Peste 150 de cărți de identitate, inclusiv provizorii, eliberate în weekend

0

La nivelul SPCLEP Piatra-Neamț, în zilele de 05.12.2020 și 06.12.2020, s-au primit un număr de 44 cereri de eliberare a actului de identitate din care 5 cereri au fost pentru cărți de identitate provizorii. S-au primit și 5 cereri de înscriere a reședinței în actul de identitate.

În aceeași perioadă s-au eliberat 153 acte de identitate, 17 fiind cărți de identitate provizorii. De asemenea, s-au eliberat 15 acte de identitate în care s-a înscris mențiunea privind stabilirea reședinței.

Nu s-au efectuat deplasări cu camera mobilă din dotare, nefiind solicitări în acest sens.

Comparativ, la alegerile locale, s-au primit 142 cereri de eliberare a actului de identitate, dintre care 24 pentru cărți de identitate provizorii și s-au depus 10 cereri pentru înscrierea reședinței în actul de identitate. În aceeași perioadă s-au eliberat 313 acte de identitate, 36 fiind cărți de identitate provizorii și s-au înmânat 41 de acte de identitate în care s-a înscris mențiunea privind stabilirea reședinței. La alegerile locale s-au efectuat 2 deplasări cu camera mobilă din dotare.

În ambele perioade s-a asigurat programul de lucru cu publicul sâmbăta de la 08:00 la 16:00 și duminica de la 07:00 la 21:00. De asemenea, programul Biroului de Stare Civilă din cadrul SPCLEP Piatra-Neamț a fost adaptat astfel încât să se poată elibera certificatele de stare civilă necesare pentru eliberarea actelor de identitate, potrivit legii. 

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate