Ionel Arsene, mesaj după alegerile parlamentare

1

Președintele Consiliului Județean și al PSD Neamț, Ionel Arsene, declară că ura și impostura promovată de către ceilalți au fost aspru taxate la urne.

Pe 6 decembrie, nemțenii au votat masiv PSD.

Oamenii au preferat candidații PSD, care au dat dovadă de echilibru și s-au prezentat în fața alegătorilor cu proiecte serioase, cu mesaje convingătoare și mobilizatoare!După aceste alegeri se vede că acea parte a presei care a promovat ura dintre partide și a denigrat PSD, de fapt a făcut mai multe servicii social-democraților decât celorlalți! Oamenii nu mai par dispuși să consume atât de ușor fake-news-urile.Mulțumesc fiecărui nemțean care ne-a acordat votul său de încredere la aceste alegeri! Vă garantez că voi continua să modernizez județul nostru!”, este mesajul transmis de Ionel Arsene.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. VLAD spune

    PNL „și-a luat papara” meritată deoarece au demonstrat în doar 1 an de guvernare cât sunt de slabi și mincinoși, cu atitudine de partiduleț atârnat de manșeta prezidențială, condus în mod penibil de către niște lideri de categorie inferioară, cu comportament de lingăi. Ce – ai facut Nazare , Cozmaciuc , Lazar , Leoreanu !!!
    Latrai care nu au facut nimic pentru acest oras si judet. Rusine sa va fie !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate