[Video] S-au tăiat pereții pieței centrale – La loc comanda, nu e bine! Există o problemă

2

În urma protestelor comercianților din piața centrală care au fost la un pas de a-și desfășura activitatea afară, în pragul iernii, Primăria a încercat să rezolve cumva problema prin tăierea pereților (în continuare nu înțelegem logica dar nici nu insistăm) astfel încât locația cu pricina să poată funcționa respectând normele impuse de contextul epidemiologic actual.

Am vorbit, am rezolvat, nui bine. Atunci când lucrurile sunt făcute fără o analiză corespunzătoare, inevitabil apar și problemele. Ca și cum nu ar fi fost suficient faptul că s-au cheltuit niște bani serioși (nimic de obiectat dacă soluția ar fi fost una bună), acum s-a constatat faptul că odată cu scăderea temperaturii exista riscul de îngheț la nivelul instalației de apă si a sprinklerelor, drept urmare, la loc comanda! Pentru a evita această problemă, s-au montat geamuri termopan, ceea ce, practic, înseamnă că s-a revenit de unde s-a plecat: tot un spațiu închis, doar cu o altă investiție absolut inutilă de încă alte câteva sute de milioane de lei vechi, estimativ.

Unde se termină logica, începe România.

Citiți și:

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. Florin spune

    Unde sunt autorizatiile pt asta, ca lucrarile, chiar de demolare si modificare structurala si de pereti trebuie sa treaca prin procedura de autorizare si asta cam dura 6 luni. Eu zic ca aici se poate incepe un dosar penal , cibe a ordonat si cine a executat si cine nu si-a facut treaba sa verifice atat din Primadie cat si de la inspectia in constructii.

  2. paul spune

    Nu mai pricep nimic,piata are instalatie de ventilatie ,asa pare daca te uiti in plafonul pietii.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate