Avocații din Baroul Neamț și Asociația EXCELSIOR – NEAMȚ sprijină refacerea secției ATI a SJU Piatra-Neamț

0

Fără îndoială că majoritatea celor din această țară, dar nu numai, ați aflat despre tragedia petrecută la Spitalul Județean de Urgență din Piatra-Neamț, incendiul în care și-au pierdut viața un numar de 10 persoane internate la Secția ATI, precum și gestul eroic al cadrelor medicale de serviciu, de a-i salva pe pacienții internați.
Nu putem sta indiferenți, suntem membri ai acestei mici comunități, iar unii dintre noi i-am cunoscut pe cei decedați ori pe rudele acestora, am fost tratați, noi sau rudele noastre, de dl. doctor Cătălin Denciu, ori ne dorim ca nimeni să nu ajungă vreodată să aibă nevoie de îngrijiri medicale și să nu poata beneficia de sprijin medical.


Suntem avocații din Baroul Neamț, în colaborare și cu sprijinul Asociației EXCELSIOR – NEAMȚ (asociație constituită de tineri avocați membri ai Baroului Neamț) și ne dorim să ajutăm ca această secție să fie reconstruită, într-un spital aflat în mare suferință.
Suntem puțini pentru un gând atât de mare, iar forțele noastre financiare, contribuind fiecare dintre noi după propriile puteri, nu ajung pentru lucruri mărețe. Ne ajută voința și inimile noastre unite într-una singură, iar din dorința de a ajuta am început să facem donații în contul deschis de Asociația Excelsior – Neamț, în speranta că vom putea dărui câte ceva.
Am aflat că un pat ATI poate ajunge ori depăși suma de 30.000 lei, iar un ventilator performant poate să coste 110.000 lei. E mult pentru ceea ce putem noi face, dar daca vor exista oameni dornici să ni se alăture, vom încerca sa facem să devina posibil ceva ce încă nu ne imaginam.

Ne alăturăm celor care au anunțat deja donații consistente și vă anunțăm ca donatiile dvs pot fi colectate în contul cu nr : RO29BRDE280SV67568862800, deschis la BRD, cont lei.

Dacă vor fi solicitări se vor putea deschide și conturi în valuta, însă vă rugăm ca orice donație să a fie însoțită de mențiunea : „pentru Spitalul Județean Piatra-Neamț”, pentru ca sumele să ajungă către destinația indicată.
Să fim cu toții sănătoși. Și vă mulțumim pentru gândurile bune și rugăciunile îndreptate către cei în suferinta, dar și pentru redistribuirea acestui mesaj!

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate