I-au scos cătușele și i-au dat drumul pe jumătate dezbrăcat prin curtea spitalului

2

În această seară în jurul orei 20.30 a fost adus la spitalul din Piatra-Neamț un individ nervos și pe jumătate dezbrăcat. Ambulanța a fost însoțită de un echipaj de politie care a descătușat individul când acesta a coborât din salvare și l-a lăsat dezlegat – și la propriu și la figurat – prin curtea spitalului.

Cum afară e destul de frig, nefericitul descătușat și pe jumătate dezbrăcat umbla vizibil afectat de temperatura scăzută de la o salvare la alta, încercând să găsească o soluție pentru a se întoarce de unde a fost luat sau pentru a găsi ceva de îmbrăcat.

Nu știm de ce fusese încătușat individul dar sigur un motiv serios a fost la mijloc, poate chiar prezenta un pericol public. Ce știm cu siguranță este că un individ periculos lăsat pe jumătate dezbrăcat în frigul de afară poate deveni și mai periculos pentru că i se activează și instinctul de supraviețuire.

Știm că legislația nu ajută nici poliția și nici cadrele medicale atunci când e vorba de tot felul de indivizi care au probleme provocate de boli mintale sau de consumul de diverse substanțe, dar până și un om sănătos la cap ar face multe lucruri nefirești pentru a intra în posesia unei haine pe frigul acesta.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. Viorel Negura spune

    Vorbiti numai tîmpenii.Nu e deloc clară ba mai mult e îngrozitor de inutilă și prost facuta.La fotbal ,la datul cu părerea se pricepe toată lumea

  2. Stefan spune

    Cum adica, legislatia nu ajuta politia?!Politia are suficienta legislatie, insa nu isi face treaba!Individul, daca era periculos, trebuia tinut in catuse!Legea e foarte clara in sensul asta!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate