Strigătul de ajutor al unui orfan. Mihăiță are nevoie de mai multe operații în Turcia

0

UPDATE:

„Nu ma pot indura sa trec nepasatoare peste speranta unui inger, peste plansul unui copil, peste lacrima unui batran, peste neputinta care este din ce in ce mai mare in casele multor familii. Fiecare zambet pe care il primesc imi inalta sufletul, imi da forta de-a uni si mai multi oameni in misiuni indeplinite. Fara voi, oameni carora va pasa, uniti in iubire de Dumnezeu si om, nu as reusi nimic din toate acestea.

Multumesc din toata inima domnului inginer Mihai Tarata care nici de data asta nu a putut fi nepasator. Mihaita va primi saptamana aceasta in contul spitalului 5000 europentru prima operatie.

Un om cu un suflet de inger care nu poate fi nepasator la strigatul lui Mihaita, sa fiti binecuvantat! Multumesc, multumesc tuturor celor care auziti strigatul unui suflet cazut.

***

Un copil, un destin! Noi putem fi eroii lui! Asociația Născută Înger din Piatra-Neamț nu a putut spune „nu” nici acestui caz.

„Cum să-i spun lui Mihăiță că sunt copleșită de atâtea cazuri și necazuri ale celor aflați în dificultate? Cum să-i spun că uneori plâng de neputință, căutând soluții pentru fiecare om care îmi cere ajutorul? Cum să-i spun lui Mihăiță câte lacrimi îmi rămân atârnate de suflet când văd atâta suferință și că nu pot face mai mult? Cum să-i spun lui Mihăiță: nu știu dacă îți pot fi alături?”, a declarat Carmen Suciu de la Asociația Născută Înger din Piatra-Neamț.

Mihăiță are 6 anişori și mai are doi frățiori în vârstă de 12 şi respectiv 21 de ani și părinții plecati la cer. Bunica are grijă de ei cum poate ea mai bine, deși vârsta de 86 de ani abia îi permite să stea în picioare. Ei ar fi trebuit să îi ofere o bătrânețe uşoară, dar destinul i-a adus aici…

A venit pe lume cu un defect la picioare şi nu a putut să faca primii paşi niciodată deşi îsi dorea din tot sufletelul să alerg, să se bucure de copii şi să îsi ajute bunica.


,,Am fost dus la diferiţi medici, însă operația pentru corectarea oaselor costă foarte mult, iar familia mea fiind foarte săracă nu îşi permite.
Am învățat să mă târăsc aşa cum pot, dar sper cândva… să am şi eu o copilărie ca toți ceilalți de vârste fragede!”

Mihăiță

Într-o zi, tatăl sau a căzut, iar în scurt timp un cheag de sânge a plecat spre plămâni şi a murit….şi ca şi cum nu ar fi fost destul de bătut de soartă, a pierdut-o şi pe mami la un an după tata. O boală nemiloasă i-a răpus ficatul.
Acum, bunica le este şi mamă şi tată. Încercând zilnic să înlocuiască mersul cu târâtul, și-a făcut o rană gravă la picior care îl topeşte de durere…

A fost la spital pentru investigații, dar l-au trimis acasă, deşi avea carne vie la picioruş. Au urmat alte 3 săptămâni de stat prin București, la Sp. Grigore Alexandrescu, unde i s-a curăţat rana chirurgical, i s-a efectuat un transplant de grefă piele care mai apoi s-a necrozat.

„Mihăiță știe că vrea să fie un copil normal, vrea aripi să zboare. Am ajutat mulți copii, unii s-au vindecat complet, alții… doar doi sunt îngeri. În fiecare privire a unui copil vindecat la care am fost părtașă văd privirea micuței mele îngerașe. Ajutați-ne să-l ajutăm și să-l salvăm și pe Mihăiță. Știu că putem. Draga mea prietena, Gabriela, deja a început lupta pentru Mihăiță. Împreună reușim încă o dată să salvăm o viață.” – Carmen Suciu

Gabriela Voinea: „I-am aflat povestea si nu am putut zice NU! Primul gand a fost sa il infiez la aflarea vestii ca parintii sunt la Ceruri, sa fac cumva sa il ajut sa poata merge, sa ii ofer dreptul la copilarie… L-am luat la pieptul meu si am incercat tratamentul in Bucuresti, dar….3 saptamani au trecut peste noi, nerealizandu-se nimic, asadar, am strigat iarasi dupa ajutor la medicii turci care ne-au propus 3 interventii, una finalizata deja! Misiunea mea acum, este, sa adun in jurul acestui copil aceeasi „pătură” de oameni inimosi care sa il aibă miză! Zambetul lui, acuratetea, varsta frageda, neputinta pentru care nu se vaită deloc si cei 6 anisori, nu au cum sa nu te miste, nu au cum sa nu iti dea reset la tot ce ai trait! Ajutati-ma sa il salvez!”

Donatii 👇👇
✅ Conturi:
RO65BRDE100SV69762611000 (euro)
RO69BRDE100SV69762531000 (lei) deschise la BRD pe numele Danescu Marius (frate -tutore)
SWIFT: BRDEROBU
✅ Pay-pal: paypal.me/danescumihaita
✅ WesternUnion si MoneyGram: Oprea Angela, Buzau, Romania
✅ Revolut: 0763539758
✅ Facebook www.facebook.com/donate/2752349155054587/?fundraiser_source=external_url

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate