Victor Marghidan, candidat pentru funcția de consilier local din partea Alianței pentru Piatra-Neamț 2020

2

Victor Marghidan și-a depus candidatura pentru un nou mandat de consilier local în Consiliul Local al municipiului Piatra-Neamț, alături de echipa Alianța pentru Piatra-Neamț 2020, PSD-PPU. 

Victor Marghidan este unul dintre puținii oameni care a intrat în PSD la 19 ani și a rămas aici, constant și dedicat, până astăzi.

M-am născut în Piatra-Neamț, în martie 1982, oraș în care am reușit să mă realizez pe plan personal și profesional, și pe care îl voi îndrăgi pentru totdeauna. Aici am crescut, aici am pus bazele educației mele, pentru ca, ani mai târziu, să investesc în evoluția acestuia, în calitate de consilier local. Sunt căsătorit cu o femeie minunată, căreia îi mulțumesc pentru sprijinul necondiționat, și am doi băieți pentru care încerc să schimb în bine orașul Piatra-Neamț.”, spune Victor Marghidan.


După absolvirea Colegiului Național „Petru Rareș” și-a continuat parcursul academic alegând Facultatea de Drept, iar în anii următori a urmat diverse programe de formare și specializare, pentru ca, în prezent, să fie consilier juridic definitiv, cu experiență dobândită în mediul public și privat.

Provin dintr-o familie de oameni credincioși, cu venituri medii, mama fiind juristă, tatăl inginer și sora profesor universitar, fapt care m-a determinat să îmi depășesc condiția și să lupt pentru reușită. Mi-am petrecut cea mai mare parte din viață în Piatra-Neamț, alături de oamenii dragi mie. Astfel, pentru mine, Piatra-Neamț înseamnă mai mult decât un simplu oraș al Moldovei: înseamnă Acasă, locul în care am pus bazele formării mele ca om, și de care se leagă majoritatea amintirilor mele. Iată de ce problemele întâmpinate de cetățenii acestui oraș nu îmi sunt străine, ba din contră – provocările lor sunt și provocările mele. Înțelegerea aprofundată a nevoilor cetățenilor din Piatra-Neamț se datorează atât faptului că am copilărit aici, cât și datorită profesiei mele de consilier juridic: acest cumul de experiențe mi-a permis să interacționez foarte mult cu oamenii de aici, să îi ascult, să îi înțeleg și să le împărtășesc problemele. Și acesta este unul dintre lucrurile care mă fac să cred că pot să fiu schimbarea de care ei au nevoie.”, menționează Victor Marghidan.

Profesia de consilier juridic îl reprezintă în totalitate pe Victor Marghidan, deoarece lupta pentru dreptate și echitate, dorința de a-și ajuta semenii dețin un loc central în topul priorităților sale, atât personale, cât și profesionale: „Soția mea, precum și cei doi fii ai mei, în vârstă de un an și opt ani, mi-au fost alături atunci când am decis să mă implic activ în comunitatea în care am crescut, asumându-mi o funcție politică.”

Începând din iunie 2012, deţine funcţia de consilier local în cadrul Consiliului Local al Municipiului Piatra-Neamț, pe care dorește să o valorifice prin proiecte pentru orașul său de suflet: „Sunt un optimist, și cred sincer în schimbare, însă într-o schimbare bazată pe transparență. Sunt un tânăr dornic să facă lucruri bune pentru locuitorii Municipiului Piatra-Neamț.

Victor Marghidan își dorește să transforme municipiul Piatra-Neamț într-un loc în care valorile şi principiile să se reflecte în toate domeniile, într-un loc care le conferă oamenilor sentimentul siguranţei de care au atât de mare nevoie, într-un loc în care s-ar întoarce oricând, indiferent unde s-ar afla.


Victor Marghidan spune despre el că este om simplu, dar care poate aduce un plus de valoare comunității sale.

Îmi place să cred că viața noastră este o învățare continuă, o acumulare de experiențe și interacțiuni care ne provoacă să ne atingem potențialul maxim. Construim împreună și putem să îndeplinim orice ideal!

Mai multe despre activitatea candidatului Victor Marghidan se regăsesc și în cuprinsul articolelor publicate pe propriul său blog, marghidan.ro

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. vio spune

    Aveti aceeasi varsta cu fiul meu asa ca va urez succes,

  2. ROCA C-TIN FLORIN spune

    Tine-o tot asa si succes!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate