Incubator pentru transportul bebelusilor, achizitionat din fonduri proprii de Serviciul de Ambulanta Neamt

1

Serviciul de Ambulanta Neamt a achizitionat din fonduri proprii un incubator necesar transportului bebelusilor  de la un spital la altul. Acest incubator va asigura transportul in conditii optime al bebelusilor, in special al celor nascuti la domiciliu sau aflati in stare critica. Dispozitivul achizitionat este alcătuit dintr-un învelis exterior realizat din fibră de carbon, căptusit cu un strat de spumă ce are rolul de absorbi socurile si un capac transparent pentru observarea copilului. Incubatorul contine o saltea vacuum ce permite pozitionarea micului pacient, centuri pentru fixarea dispozitivului de targa autosanitarei si centuri de asigurare. Bebelusul este pus pe o saltelută specială (de unică folosintă) care are rolul de a degaja căldură si de a absorbi socurile pe timpul transportului. Incubatorul nu are nici un element metalic si este compatibil cu aparatele de radiologie, computer tomograf si rezonantă magneto-nucleară.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. MIHAIL-SORIN GAIDAU spune

    Este o mare performanţă să poţi face din fonduri proprii, achiziţii în interesul obştei! Mai ales acum, când este o criză economică fără precedent. Ne place, nu ne place, dar managementul eficient se dovedeşte şi prin acest gen de acţiuni responsabile, generoase, de perspectivă. Până la urmă, SAJ-Neamţ a investit inteligent, pentru un viitor mai bun. Cui nu-i place, să-şi prezinte realizările profesionale şi un scurt C.V, tot aici(asta în cazul când cârcotaşii au realizat ceva concret).

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate