Cinematograful Unirea din Roman a fost incendiat de oamenii strazii

0

Luni seară, la ora 23.48, Detașamentul de Pompieri Roman a fost alertat și a intervenit cu zece subofițeri și două autospeciale pentru localizarea și stingerea incendiului de la cinematograful Unirea din Roman.
Ajunși la locul intervenției în doar cinci minute de la primirea apelului, pompierii militari au constatat că incendiul se manifesta în zona scenei cinematografului, întreaga incintă fiind inundată cu fum.
Au ars draperiile și ecranul de proiecție de pe scenă, o parte din scena confecționată din lemn, deșeuri din lemn, mobilier divers și tapetul aplicat pe pereții confecționați din plăci tip PFL.

Intervenția s-a încheiat în jurul orei 2.35. Cauza probabilă a producerii incendiului a fost stabilită ca fiind folosirea intenționată a sursei de aprindere. Se pare ca oamenii strazii au făcut focul chiar pe scena sălii mari a cinematografului dezafectat pentru ca  în cîteva momente întreaga incintă sa fie inundată de fum.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate