AMINTIRI DESPRE VIITOR

2

Prin intermediul străzii, comunicarea sintetică, esenţializată la maximum, permite cetăţeanului grăbit să afle câte ceva despre eventuale evenimente viitoare. Apariţia unei idei poate fi urmată de materializarea ei. Un mesaj clar poate exprima o dorinţă colectivă, fiind în acelaşi timp efectul unor acumulări de nemulţumire… Dar şi un mic semnal. De la scrisul pe un perete al străzii, până la ciomag şi bâtă este o distanţă mică.


Text şi foto: MIHAIL-SORIN GAIDAU

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. Gelu spune

    Eu am fost lunetist….
    Dar fac schimb bucuros de locuri,ca sa pot da un cap in gura..satisfactia e mult mai mare

  2. gyovy spune

    Nu e bine.Nu e bine cu ciomagul si cu bata.Trebuie sa fim umani si sa nu-i chinuim mult.Asa ca as prefera o mitraliera.Cel mai bun ar fi un AKM ca aveam numai FB in armata la trageri.Asa ca ar fi putine sanse sa ratez tinta.Aoleu! Am uitat.Scuze.Trebuie sa protestam pasnic nu? Ce.Ei dau cu bata? Doar nu au aruncat in aer spitalele.Le-au inchis pasnic.Nu au omorat batranii.Le-au taiat pensiile pasnic.Nu au impuscat vreun bolnav.Au taiat veniturile pasnic si nu au mai dat tratamente gratis tot pasnic.Ce? Au dat cu parul? Asa ca e cam naspa cu mitraliera.Dar de la o grenada doua tot nu ma pot abtine.Pasnic asa.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate