CERŞETORII DE AZI, POLITICIENII DE MÂINE?

2

Am găsit câteva observaţii interesante în VECHIUL TESTAMENT(mai exact, în ECCLESIASTUL, capitolul 4, versetele 13 şi 14): „Mai bine un copil sărac şi înţelept decât un împărat bătrân şi fără minte, care nu înţelege că trebuie să se lase îndrumat; căci el poate să iasă din temniţă ca să domnească, măcar că poate să se fi născut sărac în împărăţia celui din urmă.

Text si foto: M.S. Gaidau

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. gabi spune

    Imaginea ne induce o cu totul alta realitate. Aceea ca in locul unor oameni constienti si cunoscatori ai realitatilor politice din tara noastra, ne aleg viitorul cei care poarta fesuri , pelerine, ciubote portocalii.Cei care pentru o sacosa cu linte ne tin in sclavie de atata amar de vreme.Nu, ei nu vor fi politicienii de maine, nu va amagiti. Ei, sunt napastuitii cei multi ai acestei frumoase si triste Romanii care servesc drept masa de manevra „baietilor destepti din energie” si nu numai din energie.Cersetorii nu sunt „simpatizanti”ai cuiva. Ei , pur si simplu voteaza pe cel care ii da o data in viata ceva:o sacosa, o plimbare cu gondola, un rachiu, etc.Ei sun disperatii de viata, adusi in aceasta situatie de basisti si ei servesc acestora. De aceea starea lor materiala nu trebuie sa se schimbe. Altfel nu ar mai putea servi in alegeri.

  2. Mihai spune

    poza asta ar trebui „cosmetizata” oleaca: fesul portocaliu ar trebui sa poarte un alt slogan: basescu e presedinte, eu traiesc bine! se vede, nu?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate