Spitalul din Piatra-Neamț nu mai poate primi pacienți non-covid

3

Medicul Daniela-Florina Marcoci a explicat într-o conferință de presă susținută astăzi, 3 august la sediul Prefecturii care este situația în acest moment la Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț:

Încă 11 pozitivi până la acest moment astăzi în Neamț, 170 internați în spitalul din Piatra-Neamț, 42 la Bisericani, 138 de suspecți la Piatra. Nu se mai pot primi cazuri non-covid spre tratament. Încă de sâmbătă s-a făcut solicitare să devină spital covid în totalitate. Au fost acceptate operațiile pentru azi și mâine. De miercuri nu se mai intervine decât pentru cazuri covid sau urgențe majore care pun în pericol viața oamenilor.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
  1. Ion spune

    Va rog sa le transmiteti sa-si imbunatateasca serviciul de relatii cu publicul, am un parinte care e internat acolo, cu covid, si nu raspund la telefon, iar daca raspund vorbeasc raspicat ca de ce tot sun, ca altcineva s-a interesat mai devreme de pacient, suntem cu totii ingrijorati si nu ne spune nimeni nimic, niciun telefon, foarte dezamagitor modul in care comunica cu lumea.

  2. Stelian Aldea spune

    Medicul Daniela Florina Marcoci, a explicat prostimii, in calitate de ..ce ?
    Care e functia ei suprema la acest moment ? Cine si de ce o tot scoate la vedere pe aceasta doamna ?

  3. Codul Penal spune

    Sunt 880 de paturi și 1200 de salariați,de ce nu se taie și din nr salariaților????

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate