„Misterul” minorei care a dispărut din Piatra-Neamț, elucidat

0

Minora de 16 ani, dispărută la data de 19 iulie a.c., a revenit în Complexul de Servicii Comunitare Ion Creangă din Piatra Neamţ.

La data de 21 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Piatra Neamţ au fost informați de către reprezentanţii Complexului de Servicii Ion Creangă cu privire la faptul că minora de 16 ani, dispărută din data de 19 iulie a.c., a revenit în centru.

Din verificările efectuate de poliţişti a reieşit că, pe perioada dispariţiei, aceasta s-a aflat pe raza judeţului Bacău şi nu a fost victima vreunei infracţiuni.

În fapt, la data de 20 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Piatra Neamţ au fost sesizaţi cu privire la faptul că minora, de 16 ani, a părăsit voluntar Complexul de Servicii Comunitare Ion Creangă din Piatra Neamţ, unde aceasta era instituţionalizată şi nu a revenit (click aici pentru articol).

Sursa: IPJ Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate