Un candidat la primăria Piatra-Neamț „a deraiat”

0

Unul dintre candidații la primăria Piatra-Neamț, probabil din cauza stresului pre electoral, a deraiat și cere o lege a transparenței în sensul în care primăriile să fie obligate să pună pe site-uri toate cheltuielile, achizițiile, etc.

Deraierea candidatului vine din faptul că acum mai bine de un an a votat chiar el în consiliul local ca toate aceste cheltuieli să se facă publice, lucru care nu s-a întâmplat și de care domnul candidat nu a mai zis nimic, de parcă nu ar fi existat.

Să vii în campania electorală și să ceri să se facă ceva când de fapt tu ai și votat să se facă acel lucru dar nu îl respecți e de râsul curcilor.

Atenție la ce bazagonii vor spune candidații în această campanie căci unele lucruri ofensează chiar și inteligența veverițelor de pe Cozla.

Iosub Robert

Numele candidatului nu contează deoarece e posibil ca mulți dintre candidații să iasă cu astfel de avioane pentru ca presa să le facă notorietate gratis.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate