Incendiu în Piatra-Neamț

0

Astăzi, în jurul orei 17.40, ISU Neamț a informat că echipaje de pompieri intervin la stingerea unui incendiu izbucnit într-un apartament pe strada Trandafirilor din Piatra-Neamț.

Revenim cu informații.

Un video de la fața locului aici (click).

UPDATE ISU NEAMȚ:

Ca urmare a unui apel la 112, din jurul orei 17:30, trei echipaje de pompieri, cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, din cadrul Detașamentului Piatra Neamț au intervenit pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs într-un apartament din municipiul municipiul Piatra Neamț. Incendiul se manifesta în interiorul unei camere a unui apartament situat la primul etaj al unui bloc de locuințe situat pe strada Trandafirilor, în municipiul Piatra Neamț.

Până la ajungerea pompierilor, câțiva locatari din bloc au evacuat din apartamentul în care s-a produs incendiul o femeie în vârstă de aproximativ 84 de ani. Aceasta a primit îngrijiri medicale de la echipajul de paramedici, fără a fi transportată la spital. Nu a fost necesară evacuarea locatarilor din bloc. Pompierii au localizat și lichidat incendiul în urma căruia au ars obiecte de mobilier și materiale textile aflate în interiorul camerei. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind focul deschis în spații închise (candelă). Nu au fost victime.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate